Briefje aan Kim

foto AD.nl ( Theo Teitsma )

Briefje aan Kim

Beste Kim:, afgelopen woensdag tijdens de behandeling van jouw motie, om de subsidie te stoppen van de Sinterklaasintocht als ze niet voldeden aan jouw wens; namelijk het stoppen met zwarte piet.
Daar zag ik, na het inspreken van de 3 insprekers op hetzelfde onderwerp, een traan in je oog, ik voelde even een zacht warm gevoel van medeleven.

alles pas stopt, als jij en de organisaties, black lives matter, kick out zwarte piet, en antifa alles hebben wat ze willen bereiken, en dat is nog heel veel Kim.

De insprekers waren op de lagere school gepest met Zwarte Piet, echt heel pijnlijk voor kleine kinderen om gepest te worden, dat moeten we keihard bestrijden.
We hebben daar een artikel voor in de grondwet, artikel 1, wat ook voor kinderen geldt, dus ook voor de brildragende, de dikke, de dunne, de roodharige, de kinderen die niet in het juiste lichaam zitten maar ook de zwarte gele en witte kinderen.
Op iedere school hebben ze een pestprotocol, wat ze zouden moeten handhaven.

Ik voelde met hun mee, want gepest worden kan echt een behoorlijke impact hebben, zelf ben ik in mijn jeugd niet veel gepest, maar weet wel hoe het voelt, 
Toen je vertelde dat het mooiste zou zijn als ik en andere longkanker zouden krijgen omdat dan het probleem gelijk opgelost was, moest ik even slikken en aan mijn vader denken die aan kanker is overleden.
Elke keer als je zegt dat ik extreem rechts ben en een fascist of een racist dan moet ik aan mijn opa’s denken de ene die te werk is gesteld in de oorlog en de andere die het einde van de oorlog niet heeft mogen meemaken.
Zo’n uitspraak voelt voor mij heel kwetsend,
maar dat maakt jou nog geen racist of antisemiet.

Elke keer als je zegt dat ik extreem rechts ben en een fascist of een racist dan moet ik aan mijn opa’s denken de ene die te werk is gesteld in de oorlog en de andere die het einde van de oorlog niet heeft mogen meemaken.

Mijn vader die vrij donker was, had het in de oorlog vrij moeilijk, niet door het pesten, maar door het geweld, en de pijn van het geweld.
Iets wat we nu ook weer meemaken.
Niet door pestkoppen op de lagereschool, maar door volwassen mensen, die zeggen tegen discriminatie te zijn, maar anderen om hun kleur uitschelden voor racist, nazi en fascist, om die reden mensen in elkaar slaan, zoals met Daniel Gerritsen gebeurde toen hij op het Stationsplein tussen BLM, KOZP, en Antifa aanhangers terecht kwam en wakker werd in het ziekenhuis omdat hij op het nippertje gered werd door agenten ter plaatse. 

ik denk dat je dat nodig hebt Kim, een beetje liefde en aandacht, dan komt het hopelijk goed.

De daders ordediensten van de KOZP en BLM, namelijk Antifa die naar de demonstratie gingen waar jij ook naartoe ben geweest, weet je nog, die eindigde in naast het in het ziekenhuis meppen van andersdenkende, ook in vernietigen van eigendommen van hardwerkende mensen en het beschadigen en besmeuren van standbeelden, ons aller standbeelden, waaronder die van Pim Fortuyn.

Mijn oma zei altijd schelden doet geen pijn, geweld wel, maar met liefde en aandacht kom je een eind. Ik denk dat je dat nodig hebt Kim, een beetje liefde en aandacht, dan komt het hopelijk goed.

Al heb ik daar een hard hoofd in, omdat je vertelde dat alles pas stopt, als jij en de organisaties, Black Lives Matter, Kick Out Zwarte Piet en Antifa alles hebben wat ze willen bereiken, en dat is nog heel veel Kim.

Trouwens de voorman van Kick Out Zwarte Piet, die samen met Antifa de ordetroepen vormen van Black Lives Matters, Jerry Afriyie, riep afgelopen weekend ook nog even op tot “boycot en geweld” tegen de Joden en Israël in het bijzonder, daar gaan we weer, dus toch….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *