Gebedsoproep Nederlands Turks Ontmoetingscentrum Noord

Vanaf vrijdag 01-05-2020 om 13:45 zal het NTO ( Nederland Turks Ontmoetingscentrum ), starten met de traditionele gebedsoproep.
Versterkt door de speakers zal de Nissewaardse bevolking op Spijkenisse Noord in overleg met uw gemeentebestuur, opgeroepen worden in gebed te gaan.
Volgens de flyer van NTO vanaf nu elke vrijdag, volgens de woordvoerder van de gemeente, maximaal 4 keer.
Volgens de flyer is dit natuurlijk in overleg met uw gemeente besloten onder de voorwaarde dat het geluid onder de 75 decibel blijft.
Volgens de ambtenaar van de gemeente is er een melding gemaakt door NTO en de burgemeester kijkt het aan.

Veel tegenstrijdigheden weer, maar wat vindt u ervan ?
[poll id=”744″]
De NTO , een vereniging tot ontmoeting van Nederlanders en Turken, is volgens de vereniging een plek waar waar bewoners kunnen deelnemen aan religieuze, culturele en sociale activiteiten,
Tevens is hier de Osmanli Moskee gevestigd volgens de kamer van koophandel, en worden er door het bedrijf lassurance.nl
Islamitische faciliteiten aangeboden zoals opbaringen, lijkbewassingen en djanazah-gebed .

In deze moskee worden faciliteiten geboden om de overledenen op te baren. Er kunnen gebeden worden verricht. Overige religieuze handelingen zoals het djanazah-gebed kunnen aaneensluitend verricht worden.


7 thoughts on “Gebedsoproep Nederlands Turks Ontmoetingscentrum Noord

 • 05/05/2020 om 13:25
  Permalink

  Tja,… weer een duidelijk voorbeeld van het feit dat de inwoners van Nissewaard en in het bijzonder van de wijk Schiekamp in Spijkenisse Noord de ideologie van de Islam weer door hun strot geperst wordt door het toestaan van een, door luidsprekers luid en duidelijk een oproep tot het gebed !
  Dat dit door de Gemeente en Burgm. Foort van Oosten wordt toegelaten toont alleen maar de lafheid van de Gemeente bestuur aan om een duidelijk standpunt ten aanzien van de Islam in de samenleving van de Gemeente Nissewaard in te nemen, welke geen Islamitische samenlevings gemeenschap is, maar een Nederlandse welke gefundeerd is op de Christelijke manier van samenleven !
  Dat ook vrijwel alle Gemeenteraad Fracties hier niet tegen in opstand komen toont ook hun lafheid hierin aan.
  De Pvv Nissewaard diende op de valreep dan wel een aantal vragen bij het College hier over in, maar is daarmee toch ook niet fel genoeg, terwijl juist de Pvv Nissewaard daar een veel harder standpunt in zou moeten in nemen gezien het standpunt van de Landelijke Pvv Partij ten opzichte van de Islam.
  Het is daarom dan ook heel erg jammer dat de Pvv Nissewaard zich weer niet openlijk toonde door aanwezigheid ten tijde van de, door luidsprekers ten gehore brengen van de oproep, tot het gebed in een wijk van een Nederlandse Gemeente !
  Daar waar de leden van de Volkspartij zich wel duidelijk toonde !!
  De inwoners van Nissewaard, welke bij de laatste Gemeenteraadsverkiezingen op de Pvv Nissewaard hebben gestemd verwachtte dan ook een harder en feller protest en zeker de aanwezigheid van de Pvv Nissewaard ten tijde van de openlijke luide gebeds oproep, maar hierin toonde de Pvv Nissewaard Fractie weer duidelijk aan niets meer dan een Pvv “Light” Fractie in Nissewaard te zijn en totaal niet aan de verwachtingen van hun kiezers voldoet !!

  Ook de Fractie van Nissewaard Lokaal schitterde weer door afwezigheid !
  De lokale partij maakt niet eens melding van deze vorm van Islamisering en Islam propaganda op haar eigen website,… en dat terwijl deze partij zich als een vooruitstrevende partij profileert waar de inwoners in centraal zouden staan en dat de leden zelf met hun voeten in de klei zouden staan !

  Van de andere Gemeenteraad Fracties hoeven de inwoners van Nissewaard al helemaal niets te verwachten, die hebben zich allang terug getrokken in hun Corona-Politieke-isolement en hebben helemaal geen oog voor de Islam propaganda, waarover ze te laf zijn om zicht uit te spreken !

  En dat noemen zich dan “Volksvertegenwoordigers” ?!?

  Beantwoorden
  • 05/05/2020 om 18:09
   Permalink

   Waarom zo veel haat waarom zo veel agressive praatje ?
   Heb jij je wel eens gevraagt waarom wij moslim en niet moslim samen door een deur kunnen als we een keertje goed gaan praten.
   İk ben zelf moslim ik heb geen haat tegen jou ook geen slechte ideen over jou.
   Laatje niet op jagen door haat zaaiende geld verdieners die lachen je uit als jij zulke teksten schrijft terwijl zij aan tafel zitten met een geloof. Wij zijn net zo Nederlander als jij wij zullen niet vertrekken als de hel uit zou breken in Nederland. Wij zullen mischien ook nog voor aanstaan als er verdedigd moet worden.
   Wij zijn Turks marokaans, surinaams, enz. Nederlanders maak onze geloof geen politiek spel. Samen leven samen doen weg met het gedoe.

   Beantwoorden
 • 05/05/2020 om 22:18
  Permalink

  En toen? U word toch niet opgeroepen voor het gebed. PVV dit PVV dat PVV van alles en nog wat. Ppppfffff dat u er niet moe van word.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *