HORECA ONDERNEMER KANDIDAAT RAADSLID VOOR VOLKSPARTIJ

              HORECA ONDERNEMER  KANDIDAAT RAADSLID VOOR VOLKSPARTIJ

De Volkspartij stelt met trots haar nieuwste kandidaat raadslid voor de 44 jarige Pierre Stuiver uit Spijkenisse. Wij zijn ontzettend blij en trots om Pierre te mogen verwelkomen. Onze kandidaat raadslid is eigenaar van het oudste schippers café in Rotterdam  gedateerd uit 1937. De in  Rotterdam Crooswijk geboren ondernemer heeft velen ups en downs gekend maar door zijn Rotterdamse doorzettingsvermogen er steeds weer bovenop geklommen

Pierre ervaart net als velen andere ondernemers in de horeca veel tegenslag i.v.m. de Coronacrisis en de daarmee  gepaarde overheidsregels . Velen ondernemers zien hun bedrijf ten onder gaan vanwege het openingsverbod voor alle horeca. Wij van de Volkspartij hopen voor Pierre en alle ondernemers in Nederland dat er snel verandering komt in deze trieste periode waarin wij ons bevinden

Onze kandidaat raadslid zit ondanks alle corona tegenslagen niet stil er mag dan nog geen biertje getapt worden in zijn oer gezellige café hetgeen niet betekend om bij de pakken neer te gaan zitten. Pierre voelde zich geroepen om zich nuttig te maken voor anderen via de lokale politiek en hoopt via de Volkspartij een spreekbuis te zijn voor mensen die met hard werken iets hebben opgebouwd maar dit nu als zand tussen de vingers weg zien glippen. Maar ook voor mensen die juist niet kunnen werken en noodgedwongen thuis zitten.

De huidige coalitie in onze gemeente doet te weinig voor haar inwoners. De afstand tussen politiek en de burger is te groot vind Pierre. Bewoners zien de meeste politici alleen op straat tijdens de verkiezingsperiode. Velen inwoners van Nissewaard zitten met vragen maar krijgen niet altijd antwoord. De Volkspartij verkiest ombudspolitiek boven het pluche, zij treden in contact met de inwoners en de inwoners weten de weg te vinden naar de Volkspartij. 

Pierre staat open voor vragen en verneemt graag uw ervaringen in deze zware tijd. Samen staan we sterk is zijn motto en ziet graag dat mensen gehoord worden.
Als kandidaat raadslid voor de Volkspartij hoopt Pierre het ombudspolitiek dus samen met en voor de inwoners in 2022 uit te kunnen dragen als raadslid in de gemeenteraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *