Na Shantifestival nu ook Knieval voor drammers Kick Out Zwarte Piet. —

Spijkenisse 18-06-2020 ( foto Theo Teitsma AD )

Na de moorkop, de negerzoen is zwarte piet de volgende.
In de raadsvergadering, vroeg de fractie van de Volkspartij, wat is het volgende, houdt het wel is een keer op, en kunnen we nu wel zeker zijn dat er geen geweld en geen demonstraties zijn tijdens het kinderfeest in Spijkenisse.
Het antwoord van Liever Links, zolang er nog zwarte pieten zijn, zijn demonstraties niet uitgesloten.
De Volkspartij heeft de burgemeester gevraagd om demonstraties van BLM, KOZP, en Antifa weg te houden van de ouders met kinderen.
Het antwoord van de burgemeester, demonstraties moeten mogelijk blijven.

Welke tradities moet het Nissewaardse volk nog meer opgeven voordat deze Linkse activisten tevreden zijn.


Hieronder de inbreng van de Volkspartij tijdens de raadsvergadering, onderwerp, motie Liever Links, het stoppen van de subsidie aan de organisatie, intocht Sinterklaas Spijkenisse.

geachte collega,s

Een oproep tot geweld, het in het gezicht trappen van zwarte pieten, het ziekenhuis in meppen van andersdenkenden, het vernielen van winkels en openbaar vervoer, bekladden van standbeelden, en dreigen met een beeldenstorm,dat waren de ingrediënten van de Black Lives Matters demonstratie, waar Liever Links pro actief, aanwezig was.
black Lives Matters , met voorman, Jerry Airfryer van Kick out Zwarte Piet,
Die afgelopen weekend ook nog maar is opriep tot boycot en geweld tegen Joden en de joodse staat Israël in het algemeen.

Naming en shaming dat is een van de modus operandus van Extremistisch links, volgens een rapport gemaakt in opdracht van het ministerie van justitie en veiligheid uit 2018.
Naming en shaming dat kennen we van mevr. Van de Kant, het rapporteren van meningen en uitlatingen naar krant en werkgevers van raadsleden, om hen te dwingen, te stoppen met een eigen geluid te komen.
waar kennen we dat toch van?

De Volkspartij is van mening dat artikel 1 van de grondwet, de lading al dekt in deze discussie over discriminatie.
Daarnaast heeft elk volk recht op eigen tradities en normen en waarden,
Het verhaal van Sinterklaas en zijn trouwe pieten is hier 1 van,
Onder druk van geweld, naming en shaming, en valse beschuldigingen, zullen wij en hopelijk ook u niet van gedachte veranderen.
Door deze modus operandus, zijn we al een prachtig evenement kwijt namelijk het Shanti festival, laat dit mooie kinderfeest niet het volgende worden.

De Volkspartij vertrouwt op uw gezonde verstand, en stemt om voornoemde redenen dan ook tegen.
En hopen ook dat tijdens de intocht gewelddadige en agressieve demonstraties verboden worden of verplaatst worden richten industrieterrein, buiten het zicht van onze kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *