Volkspartij Nissewaard

Volkspartij Nissewaard

Marcel Spanjersberg

Marcel Spanjersberg

Wij stellen u voor onze nieuwe kandidaat voor de Volkspartij Marcel Spanjersberg
 
 
Mijn naam is Marcel Spanjersberg 54 jaar,  zeer gelukkig getrouwd, woonachtig in Spijkenisse wijk Waterland,  werkzaam als parking host in verschillende parkeergarages in Zuid Holland.
Gek op mijn huisdieren katten en konijnen
 
De reden dat ik mij enige tijd geleden heb aangesloten bij de Volkspartij is dat deze partij er geen doekjes om windt en geen achterkamertjes politiek bedrijft.
Mijn politieke overtuiging strookt exact met die van de Volkspartij.
De Volkspartij legt de vinger op de zere plek wat niet altijd gewaardeerd wordt door de coalitiepartijen.

De grootste coalitiepartij O.N.S. heeft geen enkel besef wat er zich tussen de bevolking afspeelt en wat de wensen zijn van onze inwoners.
Na al die jaren op de pluche is er een partij kartel ontstaan waarbij er niet naar de inwoners wordt geluisterd of maar enige betrokkenheid wordt gerealiseerd.

Samen met o.a. de VVD vormen zij een coalitie dat veel overeenkomsten heeft met Rutte & Co vanuit de landelijke politiek.
Ik zie hierin geen verschil hoe men politiek bedrijft vanuit de 2e kamer of het gemeentehuis in Nissewaard wat ik wel zie zijn dezelfde streken! 
Eerlijk gezegd sta ik te trappelen om in de gemeenteraad zitting te mogen nemen daar dit het orgaan is waar men als raadslid de stem van onze inwoners kan laten doorklinken en ik zeg met nadruk UW STEM daar wij van de Volkspartij voorstander zijn van het zogeheten ‘ombudspolitiek’ oftewel voor de inwoners, met de inwoners! 

Opkomen voor een ieder die zich niet gehoord voelt.


Opkomen voor een ieder die zich niet gehoord voelt.
Zonder u kunnen wij geen politiek bedrijven, u geeft uw stem in het stemhokje maar voor de Volkspartij eindigt dit daar niet mee.
U bent onze werkgever u bepaalt wat belangrijk is om vervolgens hetgeen door ons te laten verwoorden in de gemeenteraad en commissie vergaderingen en met u als inwoner in contact blijven en overleg voeren.
Dit kan op allerlei manieren, de deur van de Volkspartij staat voor een ieder open.
U weet ons te vinden! 
 
Mijn interesse ligt o.a. bij welzijn en werkgelegenheid.

Sinds de intrede van de participatiewet zijn vele inwoners nog meer in de problemen gekomen.
De inkt van deze wet was nog niet opgedroogd en het was al gedoemd te mislukken.
Ook ik begrijp dat deze wet niet tot stand is gekomen door de gemeente Nissewaard maar opgelegd door de overheid in Den Haag echter is gebleken dat de invulling van deze wet te wensen over laat in onze gemeente.
Momenteel bestaat deze wet sinds 2015 maar er is helaas niets verbeterd voor onze inwoners die dagelijks geconfronteerd worden met deze wet 
Iedere gemeente heeft een ‘zak geld’ o.a. afkomstig uit belastinggeld door u en mij betaald.
Het is aan de gemeenteraad hoe dit geld verdeeld gaat worden.


De coalitie kiest al jaren voor bijvoorbeeld luxe voor haar “hobbyclubjes”  zoals bijvoorbeeld de hockeyvelden alwaar als het even kan stel ik mij zo voor een moderne kantine inclusief bar voor na een geslaagde training of wedstrijd wordt gefinancierd of nieuwe grasmatten die groener zijn dan bij de buren. 
De sportaccommodaties in Nissewaard is nog net niet met gouden spijkers en schroeven in elkaar getimmerd.
Belachelijk veel geld verdwijnt er elk jaar weer naar de Boekenberg en theater de Stoep.
Helaas gaat dit ten koste van belangrijke zaken als het WMO ( wet maatschappelijke ondersteuning), maar ook de veiligheid in onze gemeente, hovenierswerkzaamheden oftewel het schoon, heel en veilig houden van onze gemeente.
De huidige coalitiepartijen stelt haar belang boven die van u lijkt wel,
Wij van de Volkspartij maken daar korte metten mee 
Wij hopen op uw steun 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *