Opinie Meubelboulevard

De Meubelboulevard in Spijkenisse is open, er wordt reclame gemaakt voor de diverse bedrijven die hier gevestigd zijn.

Nu wij uit de nieuwsberichten mogen vernemen dat er een afvlakking is betreffende het aantal IC plaatsen, vragen wij ons af of het een verstandig iets is dat een winkelboulevard geopend is met de Paasdagen.
Uiteraard hebben wij het vertrouwen dat het merendeel van de bezoekers zich aan de gemaakte afspraken zal houden en dat de winkeliers alle voorzorgmaatregelen hebben genomen.

Uiteraard hebben wij informatie ingewonnen bij diverse bedrijven op de boulevard, en zij gaan net als de gemeente uit van het gezonde verstand van de burger, wat is jouw mening en/of ervaring ?

Verder wensen wij iedereen fijne feestdagen!Wat is jouw mening ?

[poll id=”676″]

2 thoughts on “Opinie Meubelboulevard

 1. Natuurlijk is het heel begrijpelijk dat de winkels op de meubelboulevard juist met de paasdagen hun deuren willen en gaan openen, ook zij hebben dringend inkomsten nodig,… maar,…….
  Daarbij is het dan natuurlijk ook heel begrijpelijk dat alle mensen die nu in onze nieuwe 1,5m samenleving en allemaal in een “sociale-afstand” en eigenlijk een “sociaal-isolement” leven deze mogelijkheid aangrijpen om ook even lekker naar buiten te gaan en een bezoek aan die meubelboulevard gaan brengen,… “eindelijk weer even eruit” denken en voelen de mensen, en vooral de mensen die echt heel de week thuis zitten.

  En dan wordt het al snel veel te druk op de woonboulevard en valt het echt niet meer mee om 1,5 m afstand van elkaar te gaan bewaren, en dat is niet omdat die mensen zich er niet aan willen houden, maar het gewoon onmogelijk wordt !

  Dan wordt het dus te druk,… en wie gaat er dan de maatregelen van ons huidige Kabinet, welke het Gemeentebestuur dus volgt, handhaven ??
  De mensen van de Parkeerbeheer ?, die parkeerwachters die in deze tijd van de Corona crisis nog steeds naar hartenlust niets en niemand ontziend bekeuringen blijven uitschrijven in het centrum van Spijkenisse ??,… Nee natuurlijk niet, ook in deze tijd moeten zij geld voor de Gemeente binnen blijven halen !!

  De Boa’s ?, die ik de laatste weken nergens heb gezien in Spijkenisse ?!

  De Politie ?, die door onderbezetting, hoge werkdruk en ziekteverzuim de “gewone” criminaliteit in onze Gemeente niet eens onder controle hebben en kunnen houden ?!

  De Boa’s en Politie kunnen nog niet eens het samenscholingsverbod handhaven !
  Regelmatig zie ik groepjes jongeren en oudere geïmporteerde medeburgers die zich totaal niets aantrekken van het samenscholingsverbod en de 1,5m afstand houden !!

  Dus wanneer er het op de meubelboulevard te druk wordt brengen al die bezoekers, die echt hun best wel doen 1,5m afstand van elkaar te bewaren, elkaar onbedoeld toch in een besmetting gevaarlijke situatie !!
  En uiteindelijk wil niemand dat.

  Daarom ben ik van mening dat de opening van de woonboulevard in het Paasweekend geen goed idee is.

 2. Idd Franky, woonboulevards open..maar wel met verstand. We gunnen de winkels absoluut hun broodnodige omzet.
  Maar..niet ten kosten van levens. Mensen houd afstand..please.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *