Raadslid PVDA: Roep om corona-noodpost bij Spijkenisse Medisch Centrum

Raadslid van de PVDA in Nissewaard en Voorzitter Willem Heijdacker van de stichting Acute Zorg Voorne-Putten en Rozenburg roept op tot een onderzoek naar de noodvoorziening. Als zo’n noodpost er niet kan komen bij het SMC dan pleit hij voor het neerzetten van bedden voor intensive care-patiënten op de Spoedeisende Hulp in het Spijkenisser ziekenhuis.

Geen dag langer wachten met het in orde maken van het SMC !!! Geeft ook weer wat rust bij de mensen. “Henny Kieboom”op facebook

De Volkspartij is benieuwd of dit de persoonlijke mening is van raadslid Heijdacker, of de mening van de gehele fractie van de PVDA, en of het college, of van de stichting alleen.
De Volkspartij deed Donderdag in een brandbrief die gisteren gepubliceerd is een soortgelijke oproep, om per direct aktie te ondernemen.

Heijdacker voorziet dat er meer opnamecapaciteit nodig is de komende tijd en vindt dat er op Voorne-Putten plaats voor moet worden gemaakt. Zijn stichting probeert al jaren dat het SMC weer een volwaardig ziekenhuis wordt en voert al net zo lang strijd tegen de sluiting van de huisartsenpost (HAP) in Hellevoetsluis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *