Volkspartij Nissewaard

Volkspartij Nissewaard

Rika Veerman

In het dagelijks leven werk ik inmiddels 8 jaar als financieel medewerkster bij een vastgoed bedrijf in Rotterdam, ben ik moeder en geniet ik graag van de natuur met mijn viervoeters.

Door de toenemende agressie onder jongeren en stijgende criminaliteit, maak ik me zorgen over de veiligheid die wij kunnen bieden aan onze kinderen. Buiten het daadkrachtig optreden van de politie die hierin meer gesteund dient te worden, vind ik het belangrijk om de kernproblematiek hiervan te onderzoeken en dit aan te pakken.

Helaas is het niet alleen de veiligheid van onze kinderen die steeds te voorduren heeft maar ook de veiligheid van onze ouderen. Zij krijgen vaker te kampen met gevaarlijke situaties en dan krijgen ze door bezuinigingen ook minder zorg.

Ik wil me graag hard maken om andere prioriteiten stellen aan de invulling van de taken van de gemeente. Minder focus om de welvaart en meer focus op het welzijn van de burgers.


Het echtpaar Denny en Rika Veerman die vorig jaar op paaszondag  te hulp schoten bij een vechtpartij achter hun woning waar een 18 jarige jongen was neergestoken door meerdere belagers hebben zich aangemeld bij de Volkspartij als kandidaat raadslid

Denny werkzaam bij de gemeente Rotterdam en zijn vrouw Rika financieel medewerkster bij een vastgoed bedrijf in Rotterdam en beiden hondenliefhebbers waarmee zij regelmatig lange wandelingen maken in het natuurschoon van Nissewaard hebben besloten om zich actief in te zetten voor de Volkspartij met als doel mee te strijden voor een leefbare woonomgeving

Denny en Rika zijn van mening dat de veiligheid in Nissewaard ernstig tekort schiet.
Wekelijks lezen wij in de media over geweldsdelicten in onze mooie gemeente.
De huidige coalitie en burgemeester staan erbij en kijkt er naar en gaan vervolgens weer over tot de orde van de dag.
Het echtpaar is van mening dat er geen of te weinig aandacht wordt besteedt aan de kernproblemen waardoor de misdaad blijft door woekeren.
Voornamelijk ouderen zijn het slachtoffer gepleegd door vrijwel jonge misdadigers maar ook jongeren die elkaar het licht in de ogen niet gunnen.
Of hier eventueel  mede sprake is van cultuur gerelateerd geweld zal onderzocht moeten worden.
Ook vinden zij dat het politie apparaat uitgebreid moet worden maar ook meer waardering is gewenst voor de politie en daarbij alle hulpverleners. Wie de wet overtreedt  riskeert een straf echter zijn de straffen in ons land een lachertje en lopen de daders na korte tijd weer vrij rond

De focus zou juist moeten liggen op het welzijn en de gezondheid van onze inwoners en minder op een consumptie maatschappij.
Onze ouderen hebben dit land opgebouwd zij moeten juist gerespecteerd en gekoesterd worden.
In plaats daarvan zien wij dat velen ouderen verdrinken in eenzaamheid en velen krijgen niet de hulp die zij verdienen. 
Het sociale is tegenwoordig ver te zoeken aldus Denny en Rika ook hiervoor willen wij ons inzetten via de Volkspartij samen met u als inwoner van Nissewaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *