Volkspartij Nissewaard

Volkspartij Nissewaard

Volkspartij live

Al enige tijd is in de Gemeenteraad van Nissewaard de, nog jonge, Volkspartij Nissewaard actief bezig met de lokale politiek waarin zij de belangen van de inwoners voorop stellen.
Daarbij stelt de Volkspartij Nissewaard niet alleen zeer kritische vragen in de Raad, maar legt zij ook spelende problemen onder inwoners en ondernemers voor aan het College van B & W omdat de inwoners en ondernemers daarin door het huidige College van B & W NIET gezien en gehoord worden.

Maar niet alleen in de Gemeenteraad zijn de huidige Raadsleden van de Volkspartij Nissewaard zichtbaar en laten zij van zich spreken, ook gaan zij, vaak vergezeld van leden van hun achterban, de straat op om met inwoners en ondernemers het gesprek aan te gaan, worden er flyers uitgedeeld, wordt er huis aan huis gegaan bij acties maar is de Volkspartij ook regelmatig Live te zien in hun uitzendingen op het social media kanaal Facebook.

Tijdens die live uitzendingen van de Volkspartij wordt de uitzending verzorgt vanuit een locatie van een plaatselijke ondernemer in een wijk waar een groot probleem voor de inwoners en ondernemers speelt, omdat de Gemeente daar met plannen op de proppen is gekomen die niet in het belang van de inwoners en ondernemers zijn, maar alleen in het belang van de Gemeente en een paar lokale politieke partijen zelf.

Zo vond al een uitzending plaats vanuit het “Sportcentrum Spijkenisse” aan het winkelplein van de wijk Waterland, waar de Gemeente op de proppen kwam met een plan voor een “Kwaliteits impuls” voor het gebied Vlinderveen en Slakkenveen met inbegrip van de aldaar gelegen scholen.
Het plan van de Gemeente houdt in ze dat daar hoogbouw willen gaan plaatsen, waardoor er geen plaats is meer voor een aantal inwoners in sociaal huurwoningen en ondernemers in de vrijstaande laagbouw.

Ook vond er al een uitzending plaats vanuit de horecaonderneming “ ’t Plateau” in Spijkenisse Noord, waar de Gemeente het plan opgevat heeft tot de bouw van een hoge flat, waar ook hier de Gemeente geen contact en overleg vooraf met de inwoners en ondernemers over heeft gehad.
Ook hier worden de inwoners en ondernemers niet gezien en gehoord.

Op 26 juli 2021 was de Volkspartij live met een uitzending vanuit de horeca onderneming “Ome Jannes” aan de Malledijk 1 in Spijkenisse.
Ome Jannes is een gezellig restaurant waar mensen uit allerlei lagen van de bevolking graag een goed verzorgd hapje en drankje of een goede complete maaltijd komen eten en of een lekkere snack komen halen, die hen worden geserveerd door het vriendelijke, gezellige en uiterst klantvriendelijke team van Ome Jannes.
Mensen kunnen zelfs thuis of op de zaak genieten van deze heerlijke maaltijden omdat Omme Jannes zelfs een bezorgservice heeft, maar vele mensen, gezinnen, werklieden, ondernemers, zelfs toeristen genieten graag in de horeca onderneming zelf van hun snacks, drankjes en of maaltijden, zo ook een grote groep Truckers, lokale maar ook van heiden en ver komen ze om bij Ome Jannes om te genieten van een goede maaltijd en drankje.

Omdat Ome Jannes zelf ook begaan en betrokken is met de huidig spelende problemen van de Truckers inzake de parkeer en veiligheids problemen op de truckersparking aan de Mosterweg in Spijkenisse, welke bijna op een steenworp afstand van Ome Jannes ligt, was Ome Jannes ook gelijk bereidt om de Volkspartij in zijn zaak te verwelkomen om van daaruit een live uitzending te verzorgen met als één van de hoofd thema’s de huidige problemen van de truckers op de Truckparking aan de Mosterweg.
De Raadsleden en leden van de achterban van de Volkspartij werden zeer gastvrij en hartelijk verwelkomd, zo ook een aantal gedupeerde truckers.

In de uitzending, welke live te volgen was op Facebook, kwam de woordvoerder van de Truckers aan het woord, dhr. Martijn Vonk, die in gesprek met de Fractievoorzitter van de Volkspartij, dhr. Peter van der Velden, de nog steeds spelende problemen op de truckersparking besprak en het uitblijven van de, door de Gemeente toegezegde, maatregelen om de problemen op te lossen.
Hierbij konden de kijkers tijdens deze uitzending ook life vragen stellen en dus actief deelnemen in de gesprekken.

Verder werd er ook in de uitzending aandacht besteed aan de inzameling actie van het team van de “Weggeefhoek SAMEN VOOR ELKAAR Spijkenisse / VP / HW e.o.”  welke in samenwerking met de Volkspartij, Autoverhuur van der Sluis, Transportbedrijf Van der Mark uit Oud Beijerland, GAMMA Spijkenisse, trucker Peter Suiker, die allerlei spullen inzamelden voor de, door de watersnoodramp getroffen, inwoners in Limburg.
De inzamelings actie bleek een groot succes en heeft de getroffen inwoners in Limburg een hart onder de riem gestoken welke zij ook met vele bedankjes hebben ontvangen.
In het gesprek met de Fractievoorzitter van de Volkspartij nam woordvoerster en mede beheerder van de weggeefhoek Henny Houps het gehele verloop van de inzamelings actie door en toonde welke betrokkenheid deze weggeefhoek heeft bij, niet alleen de inwoners van Nissewaard, Voorne-Putten en omstreken maar ook bij de getroffen inwoners van Limburg.
Opvallend detail wat Henny Houps ter sprake bracht was dat de Volkspartij de enige lokale politieke was die haar medewerking aan deze inzamelings actie had toegezegd en verleend, van de rest van de lokale politieke partijen was er niemand bij betrokken en doneerde zelfs niets voor de mensen in Limburg ! Lieten de andere lokale politieke partijen hier hun ware gezicht zien ?

De Volkspartij Nissewaard live uitzendingen laten zien dat de Volkspartij zich werkelijk voor 100% inzet voor de belangen van de, door de Gemeente, Niet geziene en Niet gehoorde inwoners van Nissewaard en zelfs voor getroffen inwoners ver buiten Nissewaard, waar de andere huidige lokale politieke partijen ernstig verzaken en zich niet laten zien.

Bekijk en volg de live uitzendingen van de Volkspartij en overtuig U zelf dat het voor U van belang is dat de Volkspartij Nissewaard ook na de Gemeenteraadsverkiezingen voor Uw belangen kan blijven opkomen en vechten, steun ze en maak ze sterker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *