Volkspartij Nissewaard

Volkspartij Nissewaard

Volkspartij Nissewaard gaat over in ‘Belang van Nissewaard’

Volkspartij Nissewaard gaat over in ‘Belang van Nissewaard’

De fractie van de Volkspartij gaat vanaf 1 oktober verder onder de naam ‘Belang van Nissewaard’ hiermee gaan wij ook de komende gemeenteraadsverkiezingen in.
Sinds enige tijd vormen wij met diverse organisaties één brede politieke stroming waarin het belang van Nissewaard centraal staat dit dekt de gehele lading waar wij voor staan voor en met de inwoners die niet gehoord en gezien worden.
Doordat diverse organisatie en bekende Nissewaarders zich bij ons hebben aangesloten heeft ‘Belang van Nissewaard’ een zeer brede achterban bereikt waardoor wij momenteel meer dan 25.000 inwoners op onze sociale netwerken bereiken elke maand .

Door samen te gaan in een bredere organisatie is er een brede beweging en politieke partij ontstaan die de stem vertegenwoordigd van tien duizenden inwoners van Nissewaard die niet of weinig gehoord worden door de huidige elite dat nu al 26 jaar aan de macht is.
‘Belang van Nissewaard’ staat voor een eerlijk en glashelder bestuur.

Onze huidige raadsleden Peter van der Velden en Boy Wildeboer gaan geen enkel probleem uit de weg door dit bespreekbaar te maken binnen de gemeenteraad en de diverse commissies.
Het wegkijkgedrag en het falend bestuur van de huidige coalitie heeft voor veel problemen gezorgd de afgelopen 26 jaar. Armoede, wonen, veiligheid , gezondheid en bereikbaarheid heeft onze hoogste prioriteit.
Wij kunnen hiermee niet wachten tot na de verkiezingen , maar pakken de problemen direct aan.
Onze twee raadsleden zetten zich elke dag in om oplossingen te vinden voor deze dringende vraagstukken.
Onze vrijwilligers van ‘Belang van Nissewaard’ zijn dagelijks bezig om behoeftige inwoners te helpen met voedsel, bruin & witgoed en informatievoorziening over allerlei gemeentelijke zaken waar vele inwoners door de bomen het bos niet meer zien vanwege de vele regeltjes en bureaucratie.

Wij zijn ontzettend trots op onze achterban, vrijwilligers en alle organisaties die zich bij ‘Belang van Nissewaard’ hebben aangesloten en bereid zijn om een zeer groot deel van hun vrije tijd te besteden aan hulpbehoevende inwoners van onze gemeente die vaak ten einde raad zijn vanwege de nalatigheid van de gemeente Nissewaard en haar onbehoorlijk bestuur.
Meer informatie kunt u vinden op belangvannissewaard.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *