Volkspartij roept alle burgers op, maatregelen op te volgen.

De Volkspartij Nissewaard roept alle burgers op om zich te houden aan alle decreten en maatregelen die Burgemeester en Wethouders nemen in het kader van de Corona crisis.
Tenslotte is het voor ons allemaal een absoluut ongekende situatie waar wij nu mee te maken hebben.

De Volkspartij hoopt dat de Corona crisis zo snel mogelijk voor ik is en dat wij elkander zoveel als het maar kan kunnen helpen.

De toespraak van onze fractievoorzitter Peter van der Velden gisterenavond:
link naar video https://www.facebook.com/nissewaardkiestvolkspartij/videos/229544574903151/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARAumjOStI2nHB2Lmo0CD0XHFMW2eVXf0g9Bnb2_9tV5WIfg5C9bU7Ap4BNHnc_dyI5Z1kikNY9T_mZD

Bijzondere tijden vragen bijzonder bestuur.
de Volkspartij vraag alle partijen en college in Nissewaard om over de politieke tegenstellingen heen te stappen en op zeer korte termijn bij elkaar te komen.
De 16000 inwoners en lokale ondernemers die het al bijzonder zwaar hebben hebben extra ondersteuning nodig.
De Volkspartij stelt voor om bijzondere bijstand te verlenen aan hen die geraakt worden door het Coronadrama.
Burgers en ondernemers te helpen met uitstel van gemeentelijke betalingen en in natura door minima, zzpers en ondernemers in nood, extra voedsel en ondersteuning te bieden.

Wij vragen onze fractie, commissieleden, directe vrijwilligers en onze gehele achterban, om ruimhartig iedereen te helpen waar je kan, ongeacht politieke kleur of voorkeur, als voorbeeld de buurtapp nextdoor waar hulp wordt aangeboden om boodschappen te doen voor medeburgers die dat niet kunnen.
Alle Nissewaarders voor elkaar, geen woorden maar daden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *